Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2007.

17:19

Crvena zvezda - LŠ "sad ili nikad"?

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 20 časova igraju revanš poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Gosti brane prednost od 1-0 iz prve utakmice odigrane u Glazgovu pre dve sedmice. U prvom susretu ovih timova u istom takmičenju 1964 u tri utakmice bio je bolji Rendžers a Zvezda uspešnija 90-e na putu do titule prvaka Evrope.

Trener i igrači vodeće ekipe u škotskom prvenstvu veruju da će im jedan postignut gol u Beogradu garantovati ukupnu pobedu protiv prvaka Srbije. Glazgov je u boljoj formi od rivala. U prethodnom delu prvenstva imaju sve četiri pobede. Na sedam ovosezonskih mečeva primili su samo tri gola od čega nijedan u kvalifikacijama. Zvezda je uverena da bi osnova pobede mogla da bude vatrena atmosfera i probuđeni napad.

Crveno beli su jedan gol na dva meča u prvenstvu i dva u tri utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona. Dušan Basta je izdržao kaznu suspenzije a Igor Burzanović se oporavio od povrede. Gosti imaju nedoumicu u vezi sa spremnošću Daniela Kouzina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve