Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.08.2007.

17:19

Kiks Intera, Milan ubedljiv

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Na sedam utakmica italijanske Serija A odigranim u nedelju gostujuće ekipe bile su uspešnije. Jedino je Fiorentina pobedila na svom terenu. Viola je bila bolja od Empolija sa 3:1, a svi golvi postignuti su u drugom poluvremenu. Strlci za domaći tim bili su Pacini u 56, Mutu u 64 i Montolivo u 70. minutu. Jedini gol za goste dao je Saudati u poslednjem minutu meča.

Na gostovanju u Đenovi Milan je bio ubedljiv. Laku pobedu od 3:0 milanskoj ekipi doneli su Ambrozini u 21. minutu i Kaka u 44 i 45. iz penala.

Inter je u Milanu imao vođstvo do 93. minuta ali je Kordoba savladao svog golmana posle kornera i doneo bod Udinezeu. Vodeći gol za Inter postigao je Dejan Stanković u 9. minutu posle sjajne asistencije Ibrahimovića. Domaća ekipa igrla je sa igračem manje jer je u 57. minutu isključen golman Cezar.

Kaljari je u Napulju savladao Napoli sa 2:0, golovima Mtrija u 49. i Fođe u 59. minutu iz penala. Gosti su odneli tri boda i na meču Sijena – Sampdorija 1:2. Golove za Samp postigli su Belući u 33. i Vinćenco Montela u 86. mintu. Gol za Sijenu dao je Korvija u 68.

Parma i Katanija odigrali su nerešeno, 2:2, a bez pobednika je završen i duel Ređina - Atalanta, 1:1.

U poslednjem meču prvog kola sastaju se Palermo i Roma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve