Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.08.2007.

12:24

Još jedan het-trik Jovanovića

Izvor: Miloš Jovanović

Autor:Miloš Jovanović

Default images

Srpski reprezentativac Milan Jovanović proslavio je produženje ugovora sa Standardom svojim drugim prvenstvenim het-trikom. Posle Brisela, nove žrtve bili su igrači Ruselarea, čija odbrana nije umela da zaustavi raspoloženog Jovanovića. Standard sada posle četiri kola ima maksimalnih 12 bodova, a kuriozitet je da su na svakom meču do sada postigli po četiri gola.

Jovanovićev prvi pogodak stigao je već u 12. minutu, posle efektno izvedenog slobodnog udarca. Usledili su i golovi u 27. i 71., a mrežu domaćih je i jednom zatresao Kongoanac Mbokani. Naš reprezentativac je za svoju partiju nagrađen "aplauz izmenom" u 75. minutu, kada ga je na terenu odmenio Igor de Kamargo.

U ostalim mečevima Jupiler lige, AA Gent je izgubio svoj stopostotni učinak remijem protiv Zulte-Varehema, a Anderleht je za promenu bio ubedljiv, savladavši na svom "Astridparku" susedni Brisel sa 3-0. Klub Briž u nedelju gostuje u Mehelenu, i pobeda bi ih pridružila Standardu na čelu tabele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve