Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.08.2007.

09:37

Petković blizu Revolušna

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Dušan Petković blizu je potpisivanja ugovora sa članom američke profesionalne fudbalske lige, "Nju Ingland Revolušnom". Transfer dosadašnjeg odbrambenog igrača moskovskog Spartaka mogao bi biti zaključen već sledeće nedelje, na osnovu novog "Bekamovog pravila", kojim je američkim timovima omogućeno da potroše ozbiljnije sume za dovodjenje pojačanja.

U slučaju bostonskog tima, u pitanju je blizu 2,6 od ukupno četiri miliona dolara, koliko je ovaj tim dobio za prelazak Klinta Dempsija u engleski Fulam.

Petković je, još pre dve i po godine, bio blizu da predje u Ameriku, ali je tada, kako je sam rekao, "bio mladji i imao drugačije ciljeve".

U dosadašnjem toku karijere, koju je počeo u OFK Beogradu, Petković je igrao za špansku Majorku, nemačke Volfsburg i Nirmberg, japansku Jokohamu, kao Spartak i Saturn iz Moskve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve