Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2007.

20:26

Van der Vart za pobedu Hamburga

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Fudbaleri Hamburga pobedili su Bajer iz Leverkuzena sa 1:0 u drugom kolu nemačke Bundeslige. U poslednjoj utakmici druge runde Kotbus je na svom terenu poražen od Bohuma sa 2:1. Hamburg je nakon startne pobede nad Hanoverom od 1:0, i u drugom kolu trijumfovao istim rezultatom. Holanđanin Rafael van der Vart, koji pokušava da pređe u redove Valensije pre kraja prelaznog roka, ponovo je bio ključni čovek u pobedi svoje ekipe, pošto je u 64. minutu iz penala postigao jedini gol na meču.

Hamburg se nakon ove pobede izjednačio na čelu tabele sa odličnim Bajernom.

U drugoj nedeljnoj utakmici Bohum je bio uspešan na gostovanju Energi Kotbusu. Oba gola za goste postigao je Behman (15. i 42. minut), dok je Skela golom u 49. minutu samo ublažio poraz svoje ekipe. Bohum sada ima četiri boda iz dva kola, dok je Kotbus na jednom bodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve