Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.08.2007.

12:27

Gordon ipak u Sanderlendu?

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Kako navodi BBC Sport, golman Hartsa Kreg Gordon trebalo bi da u sredu potpiše ugovor na pet godina sa Sanderlendom za sumu od devet miliona funti. Dvadesetčetvorogodišnji golman, koji je već prošao medicinski pregled, trebalo bi da postane najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Sanderlend, koji je uspeo da pretekne Aston Vilu u trci za talentovanog Gordona, trebalo bi da plati sedam miliona funti, uz još dodatne dve u zavisnosti od učinka.

Ukoliko obeštećenje dođe do iznosa od devet miliona funti, to će biti najskuplji transfer golmana u istoriji Britanskih liga.

Gordon je čitave nedelje trenirao sa Sanderlendom, i mada je trebalo da otputuje u Birmingem na pregovore sa Aston Vilom, Roj Kin je uspeo u nameri da ubedi mladog golmana da je njegova budućnost na Stadionu Svetlosti.

Do prošle nedelje transfer Gordona iz Hartsa bio je pod znakom pitanja pošto ga je klub bio procenio na 10 miliona funti, ali su Sanderlend i Vila pokazali veliku zainteresovanost za igrača nakon što je većinski vlasnik Hartsa Vladimir Romanov izjavio kako je voljan da proda Gordona, ukoliko igrač želi da ode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve