Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.08.2007.

14:38

Spisak za Belgiju u subotu

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente saopštiće u subotu spisak igrača za utakmicu sa Belgijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, rečeno je u Fudbalskom savezu Srbije. Klemente zbog parnih kartona neće moći da računa na kapitena Dejana Stankovića, ali će se u tim vratiti napadač Nikola Žigić, koji je odslužio kaznu zabrane igranja na dve utakmice zbog isključenja na meču sa Kazahstanom.

FSS neće organizovano voditi navijače u Brisel. Međutim, Fudbalski savez Belgije obelodanio je na svom sajtu da je za navijače srpske reprezentacije obezbedio 13600 mesta na južnoj tribini stadiona 'Kralj Boduen'.

Meč se igra 22. avgusta s početkom u 20.45.

Srbija je trenutno na drugom mestu na tabeli kvalifikacione grupe A, pošto je na sedam do sada odigranih utakmica osvojila 14 bodova, koliko i Portugal i Finska. Prvoplasirana Poljska je osvojila 19 bodova, ali na dve utakmice više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve