Nova vest
Fudbal

Petak, 03.08.2007.

16:14

Bekvalac: "Iznenađenja su moguća"

Izvor: VN

Autor: VN

Default images

Protivnik Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Kup UEFA je Rabotnički iz Skoplja. Trener makedonskog kluba je bivši trener Vojvodine, OFK Beograda i Bežanije, Dragoljub Bekvalac,a u Skoplje je došao u januaru 2007. godine. Bekvalac je za B92 izjavio da dobro poznaje tim Partizana i da veruje da će utakmica biti atraktivna, kao i da su iznenađenja moguća.

Bekvalac veruje da će utakmica između Partizana i Rabotničkog biti atraktivna.

"Kad gledam, s jedne strane, sam zadovoljan, ali sa druge strane nisam. Mogli smo i lakšeg protivnika da dobijemo, ali siguran sam da će biti atraktivan protivnik za makedonski fudbal. Sigurno je da je ovo prva utakmica između srpskog i makedonskog fudbala i da će privući veliki broj koji će, nadam se, zadovoljni izaći sa stadiona".

Trener Rabotničkog smatra da je najveća snaga Rabotničkog u kolektivnoj igri.

"Najjača strana Rabotničkog je kolektivna i borbena igra, bez isticanja nekih pojedinaca, dosta mlada ekipa sa nekoliko 18-godišnjaka, ali i iskusnih igrača kao što je, na primer, Kovačević, koji je iz redova Smedereva pojačao našu ekipu".

Dragoljub Bekvalac dobro poznaje Partizan i tvrdi da za njega neće biti nikakvih nepoznanica.

"Pratio sam prelazni rok. Video sam da je Partizan kvalitetno odigrao ove dve utakmice. Znam dosta igrača i ovih povratnika iz Bežanije. Mislim da u susretu sa Partizanom meni neće biti nikakvih nepoznanica, pogotovo što ću sigurno gledati utakmicu u Novom Sadu 12. avgusta".

Bekvalac ne isključuje mogućnost iznenađenja i obećava da se Rabotnički neće predati unapred.

"Ja uvek spominjem, Vesna Vulović je pala sa 10 kilometara i preživela. Iznenađenja se uvek dešavaju i sigurno je da se mi nećemo predati. Partizan je favorit samo na papiru. Sigurno da se nećemo predati i i pokušaćemo da eliminišemo Partizan iz daljeg takmičenja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve