Kupe 4 meseca van terena

Izvor: Tanjug Francuska
Podeli

Golman reprezentacije Francuske Gregori Kupe odsustvovaće sa terena u naredna četiri meseca, pošto je na treningu Liona teže povredio ligamente kolena, saopštio je aktuelni prvak Francuske. Kupe je posle jedne intervencije uleteo u gol i leva noga mu je ostala upletena u mreži. Klupski lekar je saopštio da je tom prilikom pokidao ligamente kolena i da će u ponedeljak biti operisan.

Povreda Kupea težak je udarac za Lion, koji u nedelju u prvom kolu prvenstva Francuske igra protiv  Oksera, ali i za nacionalnu selekciju koju očekuju odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Kako stvari sada stoje, Kupe će sigurno propustiti četiri kvalifikacione utakmice, medju kojima i najvažniju koju "trikolori" igraju protiv Italije u Milanu 8. septembra.

Fudbal

Lakša primena zakona

Samardžić-Marković je ocenjujući postojeći Zakon istakla da je dobar, ali da je došlo do problema prilikom njegove primene i da je zbog toga neophodan sistemski

Košarka četvrtak 2.08. 19:02 Komentara: 3

Da Silva dobio radnu dozvolu

Pošto je u četvrtak usvojena žalba, Da Silva sada slobodno može da nastavi sa pripremama. Menadžer Arsenala Arsen Venge bio je optimista po pitanju žalbe: "

Fudbal četvrtak 2.08. 20:02 Komentara: 6

Roben ne prihvata novi ugovor

Britanska štampa je objavila da je Roben odbio ponudu Čelsija da potpiše novi ugovor koji bi mu garantovao sedmičnu platu od 90.000 funti (130.000 evra), ali njegov

Fudbal četvrtak 2.08. 16:42 Komentara: 4
strana 1 od 2 idi na stranu