Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2007.

17:07

Birmingem dovodi defanzivni duo

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Birmingem se sprema da potpiše ugovore sa štoperom Aston Vile Lijamom Ridžvelom i levim bekom Fulama Frankom Kvedruom. Prvobitna ponuda kluba od dva miliona funti za Ridžvela bila je odbijena u januaru, ali je verovatno da će 2,5 miliona funti konačno ubediti menadžera Vile Martina O'Nila da pusti mladog Engleza. Za trensfer dvadesetsedmogodišnjeg Kvedrua Birmingem će morati da izdvoji istu sumu.

Ridžvel će biti prvi igrač u poslednjoj deceniji koji će preći iz jednog u drugi birmingemski klub. Glavni uzrok prelaska dvadesettrogodišnjeg defanzivca na Sent Endruz je želja za većom minutažom.

Menadžer Birmingema Stiv Brus tvrdi kako mu je bilo veoma bitno da pojača odbranu, naročito pošto su povređeni Met Sedler i Rafael Šmic:

"Trenutno je prioritet pojačavanje odbrane. Met je ozbiljno povređen, a mi sad nemamo nikoga da ga zameni. U sopstvenom šesnaestercu imamo samo dva igrača, pošto se i Šmic povredio. To su veoma loše vesti za nas, i moramo da tražimo nove igrače na tim pozicijama."

Za Kvedrua je bio zainteresovan i Njukasl, ali izgleda da je odlučnost uprave Birmingema prevagnula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve