Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2007.

16:42

Roben ne prihvata novi ugovor

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Reprezentativac Holandije Arjen Roben i njegov otac Hans, koji mu je ujedno i pravni zastupnik, saopštili su da nisu prihvatili pedlog Čelsija o produženju ugovora, i da i dalje insistiraju na prelasku u Real. "Novi ugovor, u stvari, i nije novi. Nije ništa bolji od prethodnog i naravno da ga nismo prihvatili. Ništa se nije promenilo u našem stavu. Ako Čelsi ne bude hteo da ga pusti da ode sada u Madrid, Arjen će odraditi preostale dve godine iz ugovora, pa će birati klub kao slobodan igrač", rekao je Hans Roben.

Britanska štampa je objavila da je Roben odbio ponudu Čelsija da potpiše novi ugovor koji bi mu garantovao sedmičnu platu od 90.000 funti (130.000 evra), ali njegov otac to demantuje.

"Čitao sam i ja da mu je ponuđeno 90.000 funti sedmično, ali to, na žalost, nisam video. Da jesam, možda bi Arjen i potpisao novi ugovor", rekao je Hans.

Čelsi za sada odbija da pusti Robena, ali nakon dovođenja krilnog napadača Florena Malude jasno je da rukovodstvo kluba ipak razmišlja o mogućnosti da ga proda Realu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve