Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2007.

16:33

Dragutinović: "Odbio sam Romu"

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Odbrambeni fudbaler reprezentacije Srbije Ivica Dragutinović obelodanio je da je nedavno odbio ponudu da iz Sevilje predje u Romu, preneli su italijanski mediji. "Želeli su da me dovedu, ali su mislili da će me samo pominjanje Rome ubediti da pristanem. Medjutim, nisam više 20-godišnjak. Rim je sjajan grad, ali sam odbio ponudu", rekao je 32-godišnji Dragutinović.

Roma je želela da dovodjenjem Dragutinovića nadoknadi odlazak Rumuna Kristijana Kivua u milanski Inter. Drugoplasirana ekipa italijanskog prvenstva u protekloj sezoni trenutno na poziciji levog beka ima samo Maksa Toneta.

Interesovanje za dovodjenje Dragutinovića, prema izveštajima medija, izrazili su i engleski klubovi Mančester Siti i Njukasl.

Mediji navode da je Dragutinović, ipak, najbliži Njukaslu koji je navodno spreman da ga plati pet miliona funti (7,4 miliona evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve