Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2007.

14:34

Ljuboja koči transfer u Sijenu

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Fudbalski klub Štutgart prihvatio je ponudu italijanske Sijene od 700.000 evra za srpskog napadača Danijela Ljuboju, preneo je u četvrtak nemački časopis "Kiker". Transfer Ljuboje u italijansku Seriju A, međutim, mogao bi da, prema navodima uticajnog časopisa, zaustavi zahtev nekadašnjeg srpskog reprezentativca za platom od milion evra godišnje, koliko Sijena nije spremna da mu plati.

Ljuboja je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Hamburgu, koji nije želeo da iskoristi mogućnost i produži saradnju sa srpskim fudbalerom.

Nekadašnji fudbaler francuskih klubova Pari Sen Žermen i Strazbur u nemačku Bundesligu došao je 2005. godine.

Prvu sezonu u Štutgartu odigrao je relativno uspešno i na 26 utakmica postigao osam golova. Na kraju sezone se, međutim, posvadjao sa upravom kluba od koje je tražio značajno povećanje plate.

Štutgart ga je zato prosledio Hamburgu za koji je Ljuboja u Bundesligi postigao pet golova. Ekipu je, međutim, u februaru preuzeo novi trener Hub Stevens, a Ljuboja kod njega nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve