Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2007.

20:53

Njukasl nudi 8,8 miliona za Smita

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Engleski Njukasl spreman je da plati 8,8 miliona evra Mančester Junajtedu za transfer napadača tog kluba Alana Smita, objavili su ostrvski mediji. Novinar "Dejli Mejla" tvrdi da je menadžer Njukasla Sem Alardajs do skoro tvrdio da nije zainteresovan za dvadesetsedmogodišnjeg fudbalera, ali da je nakon povreda Džoja Bartona i Majkla Ovena promenio mišljenje i odlučio da pokuša da anagažuje Engleza. Interesovanje za Smita, kako prenosi engleska štampa, pokazali su i Aston Vila, Midlzbro i Everton.

Pre Manćester Junajteda, u koji je stigao 2004, Smit je šest godina igrao za Lids. Za rerezentaciju Engleske on je odigrao 18 mečeva i postigao je dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve