Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2007.

20:29

Liverpul najavljuje nova pojačanja

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Izvršni direktor engleskog fudbalskog premijerligaša Liverpula Rik Pari izjavio je da taj klub još nije završio posao u letnjem prelaznom roku i da navijači mogu da očekuju da će Uprava kluba potrošiti još dosta novca. "Uradili smo dobar posao i kao pred svaku sezonu, očekivanja su nam velika. Iako smo se dobro pojačali, ne nameravamo da stanemo. Verujemo da ćemo uspeti da angažujemo još nekog kvalitetnog igrača. To moramo da uradimo što pre, kako bi trener Benites imao vremena da uigra ekipu", kazao je Pari.

Lokalni mediji podsećaju da je najtrofejniji engleski klub u prelaznom roku angažovao napadače Španca Fernanda Toresa, Holanđanina Rajan Babela, Ukrajinca Andreja Voronjina i vezne fudbalere Izraelca Jošija Benajuna i Brazilca Lukasa Leivu.

"To su odlični igrači. Još nismo ispraznili klupsku blagajnu i zato ćemo nastaviti da trošimo. I ostali klubovi su se puno pojačali pa moramo da držimo korak sa Mančester Junajtedom, Totenhemom, Čelsijem i ostalim timovima", rekao je Pari.

On je rekao da je veliki broj engleskih premijerligaša dobio nove investitore i da se svi klubovi dobro pripremaju za predstojeće prvenstvo, pa očekuje izuzetno kvalitetnu i uzbudljivu sezonu.

"Očekujem da se uključimo u borbu za titulu i da ponovimo dobre igre u Evropi. Bilo bi sjajno kada bi i sledeće sezone igrali u finalu Lige šampiona", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve