Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2007.

14:53

Juventus želi Ivanovića

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Juventus je odlučio, nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Njukasla, da pojača odbrambenu liniju tima i zato namerava da dovede fudbalera moskovske Lokomotive Branislava Ivanovića. Novinar 'Korijere delo Sporta' navodi da je trener Klaudio Ranijeri izuzetno nezadovoljan igrom odbrane na meču koji je engleski tim dobio sa 2:0.

Ranijeri je zato odlučio da što pre angažuje jednog kvalitetnog defanzivca, a osim 23-godišnjeg Ivanovića, zainteresovan je i za igrača Mančester Junajteda, argentinskog internacionalca Gabrijela Hajncea.

Italijanski mediji podsećaju da je Ivanović u januaru prošle godine potpisao ugovor sa Lokomotovom, a da je prethodno, tri godine, igrao za OFK Beograd. Bio je kapiten reprezentacije Srbije, koja je na prvenstvu Evrope za igrače do 21 godine osvojila srebrnu medalju i na tom takmičenju izabran je u idealan tim šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve