Nova vest
Fudbal

Petak, 27.07.2007.

21:58

Da Silva i dalje čeka na dozvolu

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Menadžer Arsenala Arsen Venger očekuje da sazna da li će novo Eduardo da Silva, novo pojačanje kluba dobiti radnu dozvolu sledeće nedelje. Arsenal je sa bivšim napadačem Dinamo Zagreba i reprezentativcem Hrvatske u julu potpisao četvorogodišnji ugovor.

Drugog avgusta imamo saslušanje, i uložićemo žalbu da što pre dobijemo radnu dozvolu. Eduardo je odigrao pola reprezentativnih utakmica za Hrvatsku, što je odlično. Prošle godine je igrao na svim utakmicama, i to je bitan podatak. Neki ljudi koji su došli u Englesku nisu odigrali nijednu reprezentativnu utakmicu i za manje zemlje od Hrvatske. Optimista sam, i verujem da su nam šanse dobre”, rekao je Venger

Prošlu sezonu Arsenal je završio na 4. mestu sa 21 poenom manje od prvaka Mančester Junajteda, i Venger priznaje da je to neprihvatljivo.

Prihvatljiva sezona za nas je ona u kojoj se Arsenal bori za titulu. Prošle sezone smo već na početku Novembra bili 16 poena iza lidera, što nikako nije dobro. Želim da se moj tim bori za titulu i u Engleskoj i u Ligi šampiona. Prošle godine smo u Karling kupu pokazali šta sve umemo, ali Karling kup nije veliki trofej. Veliki trofeji su ova dva”, dodao je Venger

Pre dve nedelje Piter Hil Vud iz uprave kluba je izjavio da uprava Arsenala veruje da će Venger potpisati novi ugovor sa klubom, ali Francuz je naglasio da je sve otvoreno.

Doći će pravi trenutak da se govori o budućnosti, naročito o mojoj. Sada ne mogu da objavljujem stvari koje nisu potpisane, niti završene, niti se o njima pričalo. Imam još jednu godinu ugovora, a onda ćemo videti”, zaključio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve