Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.07.2007.

13:51

Pato odlučuje o nastavku karijere

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Jedna od glavnih meta Čelsija, Brazilac Aleksandre Pato, odlučiće sledeće nedelje gde će da nastavi karijeru. Jednog od najcenjenijih mladih fudbalera na svetu, pratilo je više velikih evropskih klubova, pa će 17-godišnjak biti u zavidnoj poziciji da bira između Čelsija, Milana i Real Madrida.

Moj agent će biti prva osoba koja će da sazna šta sam odlučio i saopštiću mu to za nedelju dana“, rekao je Pato.

Iako je smatran za jednog od najperspektivnijih igrača današnjice, centarfor Internasionala nije uspeo da ispuni očekivanja na Prvenstvu Sveta za igrače ispod 20 godina, mada to, po svemu sudeći, nije puno uticalo na zainteresovane klubove.

Patov agent Hilmar Velos je izjavio: “U ovom momentu jedino mogu da kažem da je Pato odbio neke klubove koji su mu poslali ponude”.

Rekao mi je da će nakon razgovora sa svojim roditeljima odlučiti za koji klub će da igra i da će ta odluka biti zasnovana na tome šta je najbolje za njegovu porodicu i njegovu karijeru”.

Predsednik Internasionala Vitorio Pifero zna koji timovi su zainteresovani za Patoa. Sve se obavlja vrlo zvanično”.

Znamo da je Milan poslao skaute u Kanadu da gledaju Patoa na U20 Svetskom Prenstvu, ali to ne znači da će on da potpiše za njih”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve