Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.07.2007.

22:00

Terzić:"Partizan u teškoj poziciji"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić izjavio je da je obavio razgovore sa ljudima iz UEFA i da je upoznat sa velikim problemima u kojima se našao Partizan. Brojni beogradski mediji preneli su u utorak popodne da se crno-beli nalaze na rubu eliminacije zbog divljanja navijača u Mostaru.

Čuo sam se sa ljudima iz UEFA. Pričao sam i sa čelnicima Partizana. Bojim se da niko u ovom trenutku ne može da nam pomogne jer je predsednik UEFA Mišel Platini na početku svog mandata najavio žestoku i beskompromisnu borbu protiv huligana i divljanja na stadionima. Taj čvrst kurs u sprečavanju nereda već je iskazan eliminacijom Fejenorda na dve godine, a potom i poljske Legije”, rekao je Terzić za “Novosti”.

Prvi čovek našeg saveza rekao je da će Savez ipak pokušati sve što je u njegovoj moći:

Mi ćemo, u svakom slučaju, poslati pismo UEFA i pokušati da im objasnimo situaciju i okolnosti pod kojima su se neredi izrodili. Međutim, nisam optimist, iz jednostavnog razloga što je Disciplinska komisija, koja broji 11 članova, potpuno samostalna. I na nju niko, ama baš niko, ne može da utiče. Članovi DK svi će pred sobom imati iscrpne izveštaje, ali i TV snimke, koji nam baš ne idu na ruku. Nažalost, moram da priznam da nisam optimista. Pokušaćemo sve, ali ponoviću, bojim se da ćemo platiti ceh borbe UEFA protiv huligana", kaže Terzić za "Novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve