Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.07.2007.

15:58

Van Nistelroj najbolji u Španiji

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Holandski reprezentativac Rud Van Nistelroj je u velikoj anketi časopisa "As" proglašen za najboljeg igrača Primere u pročloj sezoni. Pored ove laskave titule, napadač Real Madrida je odneo i priznanje za najbolje pojačanje sezone, najboljeg ofanzivnog igrača i strelca najboljeg gola. U anketi u kojoj je učestvovalo više od 150.000 ljudi Real je odneo priznanje za najbolji klub prošle sezone.

Ukoliko je neko u Španiji sumnjao u odluku Reala da postavi Van Nistelroja kao ključnog igrača u timu, sada su sve nedoumice otklonjene. Holanđanin je ubedljivo trijumfovao u istraživanju španskih medija, i uživa ogromno poverenje navijača.

U trci za najboljeg napadača pobedio je Davida Vilju, Fredija Kanutea i Fernanda Toresa, odnevši glasova koliko su njih trojica osvojila zajedno, dok je u izboru za najboljeg igrača lige pobedio (ovim redosledom) Danija Alveša, Serhija Ramosa, Lea Masija i Davida Vilju.

Njegov gol protiv Valensije na domaćem terenu proglašen je za najlepši u protekloj sezoni.

U ostalim kategorijama glasanja Iker Kasiljas je proglašen za najboljeg golmana, Dani Alveš tik uz Serhija Ramosa za najboljeg defanzivca, Leo mesi za najboljeg veznog igrača, David Silva za otkrovenje sezone, dok je Huande Ramos odneo titulu najboljeg trenera.

Sevilja je dobila priznanje za klub sa najboljom taktikom i najlepšom igrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve