Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.07.2007.

15:04

Murinjo obećao da će se promeniti

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo obećao je da će od sledeće sezone "okrenuti drugi list" u svom ponašanju. Portugalac je naveo da su mediji prethodnih sezona stvarali potpuno pogrešnu predstavu o njemu i kako namerava da ispravi tu "nepravdu", što je većina prisutnih novinara propratila gromoglasnim smehom.

"Ne želim da kukam zbog prošlosti, ali ja sam ipak drugačiji nego što većina misli. Otvoren sam i simpatičan. Ne kajem se ni zbog čega što sam do sada uradio, ali smatram da su došla drugačija vremena. Od početka karijere sam se navikvao na promene, a sad će se ljudi navikavati na drugačijeg mene. Trenutno sam veoma srećan i u privatnoj i u profesionalnoj sferi života i red je da to svi primete. Opušten sam i u novu sezonu ulazim sa osmehom na licu", navodi Murinjo.

Uprkos očiglednom entuzijazmu, Portugalac tvrdi da se određeni aspekti u njegovom pristupu poslu neće promeniti:

"Neću se grliti sa Vengerom jer mi on nije prijatelj, ali, primera radi, on ima slobodu da odluči šta želi od našeg odnosa i to se može promeniti.  Ne nameravam da samoinicijativno menjam odnose sa ljudima."

Pored toga, Murinjo tvrdi da je oduševljen odnosima unutar svog kluba, kao i životom u Londonu, gde ga niko ne uznemirava kad ide u kupovinu i gde se živi sa "više prostora".

Engleski mediji su već spremili šale na račun skorašnjih izjava portugalskog stručnjaka. Dok je "The Sun" počeo da Murinja naziva "Mister Sweet", neki od tabloida su priču o "novom Murinju" propratili naslovom "Love me mour".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve