Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.07.2007.

12:57

Oliveira potpisao za Saragosu

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Brazilski centarfor Rikardo Oliveira igraće naredne sezone za špansku Saragosu. Oliveira je došao iz Milana na jednogodišnju pozajmicu, nakon razočaravajuće sezone na San Siru. 27-godišnji Brazilac je početkom prošle sezone prešao u Milan iz Betisa za 17 miliona evra, kao zamena za Andreja Ševčenka, ali nije ispunio očekivanja, postigavši samo tri gola na dvadeset šest utakmica u Seriji A.

Oliveira se, ipak, nada da će u dresu Saragose uspeti da pronađe onu formu u kojoj je postigao 22 gola za Betis, pre prelaska u Milan.  

Brazilac će u Saragosi igrati u tandemu sa Argentincem Dijegom Militom. Španski tim je prošlu sezonu završio na šestom mestu u Primeri i igraće u Kupu UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve