Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.07.2007.

23:01

Partizan ide na Inter

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Fudbaleri Partizana uveliko se spremaju za prijateljski meč koji će u utorak od 20.45 u Bolcanu odigrati protiv Intera. Smatra se da će meč u severnoj Italiji biti pravi test koji će pokazati u kakvoj se formi trenutno nalazi srpski tim.

Kako navode „Večernje novosti“, fudbaleri Partizana predstojeću utakmicu doživljavaju veoma ozbiljno i najavljuju igru za pobedu:

Inter je super, ali mi ćemo da napadnemo domaćina, da igramo na pobedu, jer za crno-bele ne postoje prijateljske ili pripremne utakmice. U stvaranju pobedničkog mentaliteta moramo da se naviknemo da protiv svih idemo na trijumf. Ovo je prava prilika za sve naše igrače i za mene kao trenera, da vidim gde smo u odnosu na najbolje fudbalere i jedan od najboljih timova sveta“, izjavio je trener Miroslav Đukić.

O tome kako je došlo do saradnje srpskog i italijanskog kluba više je rekao Gordan Petrić, zamenik generalnog sekretara Partizana.

Ljudi iz agencije koja organizuje pripremne mečeve Intera su nas pozvali i pitali da li bismo hteli da 24. jula u Bolcanu igramo protiv "neroazura". Naravno da smo prihvatili jer će to biti lepa provera za naše fudbalere da osete kako je igrati protiv tako velikog kluba i igrača kakvi nastupaju za Interiste“, izjavio je Petrić.

Fudbaleri Partizana će se u Beograd vratiti u ponedeljak, a sledeće nedelje ih očekuje i utakmica protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve