Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2007.

16:27

Kanavaro ostaje u Madridu

Izvor: Đorđe Lazarević

Autor:Đorđe Lazarević

Default images

Štoper madridskog Reala, Fabio Kanavaro demantovao je natpise medija vezanih za njegov odlazak iz "kraljevskog kluba". Kao glavni razlog za ostanak u Madridu, Italijan je naveo želju da sa Realom osvoji Ligu šampiona. "U Italiji svi pričaju da se vraćam, ali to je netačno. Oduvek sam govorio da sam srećan u Madridu i Španiji", izjavio je za Marku, 34-godišnji defanzivac.

Kanavaro, koji je u Madrid stigao iz Juventusa, nakon što je proglašen najboljim igračem Svetskog prvenstva, imao je puno problema sa prilagođavanjem na španski stil igre, međutim, odličnim partijama u finišu sezone, potvrdio je epitet najboljeg defanzivca Evrope.

"Sarađivao sam sa Kapelom tri godine i naučio sam mnogo od njega, ali ugovor imam potpisan sa Realom, ne sa Kapelom", odgovorio je Kanavaro, na pitanje novinara da li će i u budućnosti sarađivati sa italijanskim stručnjakom.

U sledećoj sezoni, Kanavaro očekuje jaka konkurenciju u zadnjoj liniji pošto su madridsku ekipu pojačali Metzelder i Pepe, koji igraju na istoj poziciji kao i Italijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve