Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.07.2007.

19:37

Napredak u Meridian Superligi

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Fudbaleri kruševačkog Napretka igraće naredne sezone u Meridijan superligi, odlučio je na vanrednoj sednici izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije. Napredak će u Superligi zameniti apatinsku Mladost koja je zbog finansijskih razloga odustala iz takmičenja i igraće u Prvoj ligi Srbije (drugi rang takmičenja).

Kandidat za ulazak u Superligu umesto Mladosti bio je i Voždovac, koji je prošle sezone kao "prvi ispod crte" izgubio superligaški status.

Predsednik FSS-a Zvezdan Terzić na konferenciji za novinare rekao je da je Izvršni odbor Saveza odlučio da Napredak zameni Mladost pre svega jer je Kruševac, kao jedan od šest strateških centara u domaćem fudbalu, izdvojen kao važan grad za razvoj fudbala u Srbiji.

Napredak je prošle sezone nastupao u Prvoj ligi Srbije. Izborio je učešće u baražu u kojem je poražen u finalu od čačanskog Borca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve