Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.07.2007.

21:53

Smiljanić ostao, korak do Espanjola

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

I pored toga što je Portugalac Moreira potpisao ugovor sa beogradskim Partizanom pred sam put 'crno-belih' u Holandiju, na nastavak priprema otišla su 24 igrača. Kapiten i mladi reprezentativac Srbije Milan Smiljanić ostao je u Beogradu, a iako je zvanično saopšteno da se "Smiljanić povredio na odmoru", B92 nezvanično saznaje da je transfer Smiljanića u Espanjol izvestan i da je to razlog što je ostao u Beogradu.

Iznos koji pominju beogradski mediji (tri miliona evra) nije sporan, ali jeste način isplate. Dogovor o tome kada će i koliko novca za Smiljanića dobiti klub iz Humske jedino je što se čeka da se prelazak realizuje.

Klubovi su se oko obeštećenja dogovorili, Smiljanić je zadovoljan ponuđenim uslovima, ostaje samo da se nađe rešenje u tempu isplate; Partizan bi polovinu novca odmah, Katalonci su planirali da plate u tri rate.

Miroslav Đukić je insistirao da Smiljanić ostane, a sada, posle popunjavanja kritičnih pozicija u timu (Božović, Sikimić, Moreira, Dijara) ostaje manjak igrača na poziciji zadnjeg veznog.

U konkurenciji za (najverovatnije) dva mesta u timu su Brazilac Žuka, Nađ, mladi Stanić i Zajić.

Partizan je od 5. jula na pripremama u Holandiji, a prvu zvaničnu utakmicu 'crno-beli' igraju 19. jula u Mostaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve