Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.07.2007.

18:22

Šuster, Venger, Kuman ili Laudrup?

Izvor: Ilija Kovačić

Autor:Ilija Kovačić

Default images

Predsednik madridskog Reala Ramon Kalderon tvrdi da je kraljevski klub imao pregovore sa Arsenom Vengerom, menadžerom Arsenala po pitanju slobodnog trenerskog mesta na stadionu Santjago Bernabeu. Madriđani su otpustili Fabija Kapela, koji je klubu doneo titulu prvaka Španije. I pored činjenice da se pregovaralo sa Vengerom, Kalderon insistira da je trener Hetafea Bernd Šuster logično rešenje za Kapelovog naslednika.

"Od trenutka kada smo odlučili da Kapelo više ne bude trener, naš sportski direktor Predrag Mijatović imao je pregovore sa Šusterom, Ronaldom Kumanom, Mihaelom Laudrupom i Vengerom", rekao je Kapelo.

Budućnost Arsena Vengera u Londonu je predmet špekulacija, posle odlazaka njegovih velikih prijatelja Dejvida Dina i Tijerija Anrija.

Šuster ima važeći ugovor sa Hetafeom, ali da je spreman da dođe na Bernabeu.

"Šuster nam je rekao da je sredio situaciju sa Hetafeom. Nisam još uvek siguran da će on biti u ponedeljak trener Reala, on je jedan od četvorice sa kojima smo razgovarali, ali je i najlogičniji izbor", tvrdi Kalderon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve