Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.07.2007.

16:59

Stojković: "Radimo na pojačanjima"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojković pridružio se timu koji se u Sloveniji priprema za novu sezonu. Stojković je u Sloveniju stigao u sredu, na pripremni meč sa Bežigrad Olimpijom (2:1) „Imajući u vidu da je reč o prvoj kontrolnoj utakmici treba biti zadvoljan. Dobro je kada ekipa pobedi, pogotovo kada se uzme u obzir da je meč igran po teškom terenu kada je najvažnije izbeći eventualne povrede. Očekujem da tim deluje sve bolje kako vreme bude odmicalo“.

Stojković, koji će na Pohorju provesti nekoliko dana, zadovoljan je uslovima i atmosferom na pripremama.

Došao sam da vidim ekipu i da joj pružim podršku u ovoj fazi priprema koja je najteža. Vidim da su uslovi za rad odlični, da svi igrači rade maksimalno ozbiljno i očekujem da tako i nastave“.

Na dan kada je predsednik kluba stigao u Sloveniju, na beogradski aerodrom stigao je Rumun Marijuš Nikulae, koji bi u narednoj sezoni mogao da pojača osvajača duple krune. Stojković potvrđuje da treba očekivati još Zvezdinih poteza u ovom prelaznom roku.

Na tu temu će se stalno govoriti i špekulisati u javnosti, ali o imenima neću da govorim dok posao ne bude završen. Intenzivno se radi na tome da se tim ojača, a da li ćemo uspeti u tome ostaje da se vidi. Činimo sve napore da uspemo u svojim namerama“.

Dan posle utakmice sa Olimpijom, fudbaleri Zvezde odradili su jutarnji trening u teretani, a potom i relaksacioni trening na obližnjem terenu.

Fudbaleri i stručni štab su slobodno popodne iskoristitili da posete festival koji se održava u Mariboru, a dodatni rad tokom popodneva rezervisan je samo za trojku Gaj, Basta i Milovanović, koja se saigračima priključila naknadno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve