Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.06.2007.

15:21

Ranđelović još 2 godine u C.zvezdi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golman Crvene zvezde Ivan Ranđelović produžiće ugovor sa Crvenom zvezdom do 2010. godine. Sadašnji ugovor iskusnom čuvaru mrežu isticao je na kraju ove sezone. Ivan Ranđelović je u Crvenoj zvezdi od leta 2001. godine. Stigao je iz Milicionara i debitovao na zvaničnom meču 25. jula iste godine protiv Omonije u Nikoziji u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. Ukupno je branio na 127 zvaničnih mečeva i 59 prijateljskih utakmica.

“Drago mi je što je Uprava kluba odlučila da mi ponudi produžetak saradnje i sa zadovoljstvom sam ponudu prihvatio. U Crvenoj zvezdi ostajem po svemu sudeći do kraja karijere, jer ću imati 36. godina kada mi novi ugovor bude istekao. Ovde se zaista fenomenalno osećam i nadam se da ću svojim iskustvom i kvalitetetom pomoći ekipi da i u narednom periodu beleži vrhunske rezultate“, izjavio je Ranđelović.

U međuvremenu, fudbalski klub Crvena zvezda prihvatio je ponudu da učestvuje na triagonalu u Bergamu 26. jula 2007. godine.

Protivnici Crvene zvezde biće italijanski prvoligaš Atalanta i prvak Portugala i redovan učesnik Lige šampiona Porto.

Utakmice će trajati po 45 minuta i predstavljaće poslednju proveru Crvenoj zvezdi pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona 31. jula ili 1. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve