Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.06.2007.

13:24

Erikson možda preuzima Man. Siti

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Bivši engleski selektor Sven Jeran Erikson mogao bi, posle godinu dana odsustvovanja iz fudbala, da postane novi trener Mančester Sitija, preneli su britanski mediji. Savetnici vlasnika Mančester Sitija preneli su reči prvog čoveka kluba koji je rekao da bi 59-godišnji Švedjanin mogao da preuzme vođstvo premijerligaša, preneo je sajt Sokernet. Isti izvori prenose da je Eriksonu obećano oko 50 miliona funti za pojačanja, što bi trebalo da privuče neka od najtraktivnijih fudbalskih imena.

Lepa vest za navijače Sitija je da je mladi engleski reprezentativac Nedum Onuoha potpisao novi četvorogodišnji ugovor, posle nedavno završenog Evropskog prvenstva u Holandiji.

Izvršni direktor Mančester Sitija Alister Mekintoš rekao je da je oduševljen što je Onuoha produžio ugovor.

"Već nekoliko meseci smo u pregovorima, ali smo morali da sačekamo da se završi EP za mlade. Nedumov ostanak potvrdjuje našu rešenost da u prvom timu imamo mlade igrače, koje smo sami odgajili, što obezbedjuje klupsku budućnost dugoročno", rekao je Mekintoš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve