Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.06.2007.

12:05

Trezege u Juventusu do 2011.

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Francuski centarfor David Trezege odlučio je da produži svoj ugovor sa Juventusom do 2011., nakon nekoliko nedelja „pretnji“ da će da napusti klub. Trezege je izjavio kako se oseća „nevoljenim“ u klubu nakon prvobitne ponude za produžetak ugovora i posle čega su ga mediji povezivali sa Lionom, Mančester Junajtedom, Arsenalom i Valensijom.

Ipak, vrednost Juventusa na berzi se povećala, pa su se time stvorile i finansijske mogućnosti koje su omogućile da se 29-godišnji centarfor zadrži u torinskom klubu u kome je proveo sedam godina.

„Ponosan sam što ću biti deo Juventusa i sledeće četiri sezone“, rekao je Trezege. „Danas sam doneo presudnu odluku o mojoj karijeri i životu“.

„Ovo je klub koji mi je doneo toliko toga i sa kojim želim da nastavim da pobeđujem“.

Trezege je ostao uz klub i kada mu je zbog učešća u skandalu sa nameštanjem mečeva oduzeta titula prošle sezone, posle čega se ’stara dama’ takmičila u Seriji B, a Francuz je bio jedan od glavnih igrača koji su omogućili ekspresan povratak u Seriju A.

Juventus ubrzano gradi tim za takmičenje u Seriji A, pod novim trenerom Klaudijem Ranijerijem. Reprezentativac Italije Đanluiđi Bufon produžio je ugovor, a par novih igrača, uključujući Portugalca Tijaga i centarfora Vićenca Jakuintu, stiglo je u klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve