Nova vest
Fudbal

Subota, 23.06.2007.

10:45

Anri potvrdio prelazak u Barselonu!

Izvor: VI

Autor: VI

Default images

Napadača Arsenala i francuske reprezentacije Tjeri Anri u petak uveče potvrdio je svoj prelazak u Barselonu!

" Još uvek moram da prodjem lekarske preglede, ali tačno je, prelazim u Barselonu sa kojom ću u ponedeljak potpisati četvorogodišnji ugovor" rekao je Anri, za francuski " L'Equipe".

Katalonski klub nije definitivno potvrdio dolazak Anrija, ali je još ranije saopštio da su pregovori oko transfera vrednog 16 miliona funti – pri kraju.

Ova vest sigurno se neće dopasti navijačima Arsenala, ali prema Anriju, upravo problemi u klubu ( odlazak potpredsednika Dejvida Dina, neizvesna situacija oko Arsena Vengera) doveli su ga do odluke da krene u Španiju:

"Sledeće sezone imaću 31.godinu i ne bih želeo da se nadjem u klubu bez Dina i Arsena, koji je uz mene od mojih početaka. Ovo je samo moja odluka, nije na nju nije uticao" rekao je Anri i jasno aludirao na najavu francuskog trenera da neće produžiti ugovor sa Arsenalom na kraju sledeće sezone.

Za Anrija su bili zainteresovani i milanski klubovi, ali se prema sopstvenim rečima odlučio za Barselonu:

"To je klub sa velikom tradicijom i imaju tim koji igra divan fudbal" rekao je Anri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve