Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.06.2007.

23:54

Govedarica: "Tvrda utakmica"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nakon završene utakmice polufinala prvenstva Evrope u Holandiji za mlade, i pobede naše reprezentacije nad Belgijom rezultatom 2:0, pomoćni trener selektora Đukića Dejan Govedarica rekao je da ga je Belgija iznenadila konstantnim slanjem dugih lopti.

"Belgija je dobra reprezentacija, to je pokazala i u ovoj utakmici. Mislim da smo u prvom minutu imali malo sreće, napravili smo grešku koju oni nisu znali da iskoriste. Nakon toga je bila jedna tvrda utakmica, mada me je Belgija malo iznenadila sa mnogo dugih lopti, koje smo mi lako kontrolisali. Nisam očekivao toliko diugih lopti. Naš kolektiv je veoma jak, i nadam se dobrom meču u finalu."

"Prepustićemo im ulogu favorita jer su domaća ekipa. Imamo mogućnost da ih napadnemo iz grugog plana i smatram da ćemo to i iskoristiti", rekao je Govedarica.

Milan Smiljanić je ponovo pretrčao mnogo metara i oduzeo mngo lopti protivničkoj ekipi.

"Belgijanci su odlična ekipa zasluženo su igrali polufinale, ali su naleteli na nas. Mi smo zasluženo u finalu. Bilo je užasno toplo ali bilo je tako i njima. Holandjani su favoriri ali mi je drago što smo sa njima u finalu", rekao je Smiljanić.

Nemanja Rnić je utakmicu posmatrao sa klupe, ali je bodrio svoje drugove do pobede.

"Veoma teško, pogotovo što su Belgijanci imali inicijativu. Čestitam igračima koji su igrali na zalaganju u svim segmentima igre. U fimalu ne smemo da pokleknemo a poznavajući saigrače to se i neće dogoditi. Ovaj meč je bio najvažniji a sada se spremamo za finale", rekao je Rnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve