Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.06.2007.

15:09

Martins za dlaku izbegao smrt

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Nekoliko maskiranih napadača pucalo je na automobil u kome se vozio golgeter premijerligaša Njukasla, nigerijski reprezentativac Obafemi Martins, objavili su mediji u Lagosu. Nigerijski mediji navode da je 23- godišnji Martins za dlaku izbegao smrt, a da je njegov prijatelj koji se nalazio u automobilu ozbiljno povredjen.

"Oni su želeli da nas ubiju. Nisu želeli da me opljačkaju, oni su nameravali da me ubiju. Bio sam siguran da ću umreti, jer to su bili pravi profesionalci, koji su znali šta rade. Jedan deo mene zauvek je umro u tom automobilu", rekao je Martins.

On je naveo da se u Lagosu ne oseća sigurno i da je pitanje da li će još nekada doći u rodni grad.

Fudbalsku afirmaciju Martins je stekao u italijanskom Interu, za koji je igrao od 2002. do 2006. Martins je prošle godine, za 16 miliona evra, prešao u engleski Njukasl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve