Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.06.2007.

13:43

Hetafe preti tužbom

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Fudbalski klub Hetafe zapretio je Real Madridu tužbom ukoliko se dokaže da je ’kraljevski klub’ potpisao predugovor sa njihovim trenerom Berndom Šusterom. U medijima u Španiji već duže se pojavljuju spekulacije o tome da će Šuster doći na klupu Reala, pošto ga predsednik kluba Ramon Kalderon izuzetno ceni.

"Ako je bilo sporazuma i mi to možemo da dokažemo, prijaviću Real FIFA i UEFA. Ne može se tako postupati sa Hetafeom", rekao je predsednik kluba Anhel Tores.

"Čuo sam da su potpisali nekoliko dana pre Uskrsa. Ako nađem dokaz, preduzeću mere", dodao je Tores.

Fabio Kapelo koji ima još dve godine ugovora sa Realom, rekao je da želi da ostane u tom klubu, ali su njegovi odnosi sa Kalderonom prilično zategnuti.

Šustera, bivšeg igrača Reala i Barselone, hvale zbog rezultata sa skromnim Hetafeom, koga je doveo do prvog pojavljivanja u finalu Kupa Kralja.

Finale Kupa igraće se u subotu, ali će Hetafe i u slučaju da izgubi, igrati u Kupu UEFA, pošto je njihov protivnik Sevilja učesnik kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve