Nova vest
Fudbal

Subota, 16.06.2007.

19:55

Rakić: "Igramo samo za sebe"

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto u grupi B, jedina je nepoznanica broj bodova koji će imati posle trećeg meča. Đorđe Rakić je jedan od momaka koji je na prethodnim mečevima ulazio sa klupe, ali se veoma dobro snalazio ne terenu. "Voleo bih da odigram kao na prethodnim mečevima i da pokažem sve što znam na meču sa veoma dobrim Englezima. Mi koji budemo na terenu trudićemo se da ne pokvarimo ono što je postignuto na prethodna dva meča. Nadam se da nećemo izgubiti", rekao je Rakić.

Italijani se pribojavaju da će Đukić na teren izvesti postavu koja je igrala na prvom meču. Njima plasman zavisi od njihovog, ali i ishoda našeg meča. Ukoliko Engleska pobedi, Italijani idu kući.

"Verovatno će na teren nešto drugačiji sastav. Nas Italijani i njihovi problemi uopšte ne zanimaju. Ja se nadam dobroj utakmici i povoljnom rezultatu koji ćemo ostvariti zalaganjem na utakmici", dodao je Rakić.

Meč Srbija - Engleska igra se u nedelju od 20,45 uz direktan prenos na TV B92 i komentar Miloša Šaranovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve