Nova vest
Fudbal

Petak, 15.06.2007.

18:16

Kaziragi: "Pirs je loš čovek"

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Selektor mlade reprezentacije Italije Pjerluiđi Kaziragi smatra da selektor Engleske selekcije Stjuart Pirs "nije najbolja osoba na svetu". Pirs nije omiljena ličnost u Italiji još iz vremena kada je bio aktivan fudbaler. Kao trner prokockao je prednost od 2:0 koju je njegov tim imao posle 27 minuta meča sa Italijanima. Kaziragi je imao verbalni duel sa Pirsom na kraju meča i priznao da nije obožavalac bivšeg beka Notingem Foresta.

"Bilo je nervoze na meču, a u takvim slučajvima je teško trenerima da se iskontrolišu. On nije dobra osoba. Razmenili smo mišljenja, ali nije to ništa bitno", rekao je Kasiragi.

Italija mora da pobedi Češku da bi zadržala šanse za plasman u polufinale, a Kaziragi kaže da nije tadovoljan remijem sa Engleskom.

"Veoma loš rezultat. Primili smo dva gola, a moglo je biti mnogo gore. Dobro dmo odigali u drugom poluvremenu i mogli i do preokreta", rekao je Kaziragi.

U grupi B jedino je Srbija na sigurnoj poziciji, a za plasman u polufinale bore se Češka, Engleska i Italija. Mečevi Italija- Češka i Srbija – Engleska igraju se u nedelju u isto vreme.

Naš meč možete pratiti u direktnom prenosu na TV B92 od 20,45 dok će drugi meč Italija - Češka biti emitovan u snimku od 23.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve