Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.06.2007.

12:29

Pionirima Partizana Kup Beograda

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Pioniri Partizana, pod vođstvom trenera Slađana Šćepovića, po drugi put za nekoliko dana pobedili su u komšijskom derbiju svoje vršnjake iz Crvene zvezde, ovoga puta u finalu Kupa Beograda, i to sa 4:2 (3:2). Meč je odigran na terenu Trudbenika, pred oko 500 gledalaca, a sudio je Igor Stojiljković. Strelci za crno-bele bili su: Vučinić u 7. minutu, Urošević u 17. minutu, Brašanac u 36. minutu i Jojić u 41. minutu, dok su strelci za Crvenu zvezdu bili Radovanović u 15. i Momić u 35. minutu.

Partizan je od 50. minuta drugog poluvremena igrao sa igračem manje, pošto je Nikolić dobio drugi žuti karton.

Partizan:
Radonjić, Krneta, Agović, Grumić, Nikolić, Levajac, Urošević (Trujić), Brašanac (Simović), Vučinić (Leković), Jojić i Lukić.

Crvena zvezda:
Radojković, Soldatović (Latković), Kuzmanović (Mićunović), Kovačević, Rogač, Radovanović (Zorica), Mrkela, Čaušić, Momić, Đuričić, Požar (Despotović).

Ovom pobedom se nastavila dominacija Partizana u mlađim kategorijama. Pored duplih kruna za petliće i pionire, očekuje se da trofeje osvoje i omladinci i kadeti koji ubedljivo vode u svojim ligama.

Pobednički pehar pionirima Partizana predao je direktor mladih selekcija pri FS Beograda, Dragoslav Ralčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve