Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.06.2007.

11:33

Brnović još mesec dana u gipsu

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Nenad Brnović i dalje se oporavlja od teške povrede (trostruki otvoreni prelom potkoleničnih kostiju) koju je dobio 21. marta 2006. na utakmici sa Zetom. Vezni igrač Partizana operisan je istog dana na VMA, a proces oporavka bio je prekinut u januaru kada je operacija morala da se ponovi. Iako se očekivalo da će fiksator biti skinut ove nedelje, posle pregleda obavljenog u sredu odlučeno je da se šina ne skida još mesec dana.

„Noga mi je snimljena, pa iako su doktori zadovoljni kako teče oporavak, šinu će mi skinuti tek za mesec dana. Verovao sam da ću je se sad osloboditi, ali ni ovako se ne opterećujem niti se nerviram. Rekli su mi da mogu da je skinu i odmah, ali bi tako možda napravili veći problem, a to mi sada nije potrebno. Preporučili su mi da što više hodam“, rekao je Brnović.

Brnović je stigao u Partizan 2004. i ugovor mu je isticao ovog leta.

„Bio sam na stadionu i razgovarao sa Ivanom Tomićem i Gordanom Petrićem. Razgovor je bio neformalan, objasnio sam im kakva je situacija, uverili su me da neće biti nikakvih problema i da će ugovor biti produžen.“

Ivan Tomić je potvrdio da Partizan namerava da produži saradnju sa Brnovićem.

„Razgovarali smo, ali ništa nismo precizirali. U svakom slučaju, produžićemo ugovor sa Brnovićem“, izjavio je Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve