Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.05.2007.

16:03

Kralj: "Partizan liči na Titanik"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golman Partizana Ivica Kralj izjavio je da je duboko razočaran odnosom uprave beogradskog kluba prema njemu, a stanje u redovima "crno-belih" uporedio sa brodom koji tone "kao Titanik". Kralj je na konferenciji za novinare pod nazivom "Da li je ovo moj Partizan?" posebno nezadovoljstvo izrazio ponašanjem predsednika Nenada Popovića, trenera Miroslava Đukića i člana uprave Dragana Vignjevića. Popović, Đukić i Vignjević, kako je Kralj rekao, bili su nekorektni prema njemu jer mu nisu lično rekli šta misle.

Rekao je i da su oni plasirali priču da su mu ponudili novi ugovor, a da je on to odbio.

"Ne kukam zato što nisam produžio ugovor, nisam ni za novu ni za staru upravu, ali samo želim da kažem šta me boli", rekao je Kralj čijoj su konferenciji za novinare prisustvovali i rezervni golman Partizana Nemanja Jovšić i igrač sredine Albert Nađ.

"Đukić mi je pre 15 dana govorio da sam potreban i da mogu da pomognem mladim igračima. Posle je podmetnuo Ivana Tomića da mi kaže da na mene računaju samo ako im obećam da se neću povrediti. Povređivao sam se braneći za Partizan i da sam mirovao, možda bi sve bilo bolje za mene, ipak sam branio i dalje mislim da odnos prema klubu mora da bude takav", naglasio je Kralj.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, međutim, nije ljut na Tomića, koga je nazvao "dobrim čovekom, na pravom mestu, ali u pogrešno vreme".

"Ranije sam mislio i govorio da je Đukić dobar čovek i trener, ali sam pogrešio. I dalje mislim da je dobar trener i želim da mu u Partizanu ide bolje", rekao je Kralj, ističući da sada ima loše mišljenje o Đukiću za koga je rekao da je "licemer i da ga je lagao".

"Jedno govori u lice, a drugo misli i priča iza leđa. Nisam, nažalost imao priliku da mu ovo kažem u lice pred svim igračima jer sam tek za vreme utakmice poslednjeg kola saznao šta se dešava."

Kralj je rekao i da nije istina da su svi igrači Partizana isplaćeni i dodao da je "neumesno poređenje Partizana sa Mančester junajtedom i da ga klub više podseća na Titanik."

"Podele u klubu me mnogo nerviraju, a januarske promene nisu donele ništa bolje. Uvek sam za promene, ali ako ne donose boljitak, onda treba menjati i one koji su došli. Ako je potrebno, neka se menjaju svakih šest meseci, fotelja nikome ne sme da bude zagarantovana", rekao je Kralj.

Ugovor sa Partizanom Kralju je istekao, a na pitanje da li zna gde će nastaviti karijeru rekao je da planira da brani bar još dve ili tri godine, ali da trenunto "ima više priča nego konkretnih ponuda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve