Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.05.2007.

12:48

Anri ipak u Barseloni?

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Francuska fudbalska zvezda Tijeri Anri mogao bi ovog leta da pređe iz Arsenala u Barselonu pošto ne prestaju priče o tom transferu, a on sam se ne trudi mnogo da ih opovrgne. Predsednik Barselone Žoan Laporta je početkom maja izjavio da je potpisivanje ugovora sa Anrijem u završnoj fazi, a mediji su precizirali da bi taj ugovor mogao biti zaključen na tri godine.

Odgovarajući na pitanje Asošijeted presa da li će zaista preći u Barselonu, Anri je samo rekao da se minule sezone "mnogo toga desilo u Arsenalu", misleći pri tome prvenstveno na odlazak Dejvida Dajna, svog prijatelja i bivšeg potpredsednika kluba, iz Upravnog odbora.

"O mom odlasku se priča otkako igram fudbal... Te priče neće nikad prestati", izjavio je Anri, naglašavajući da je "za sada" još igrač Arsenala.

Ukoliko ode iz Arsenala, Tijeri Anri će zameniti kamerunskog napadača Samuela Etoa, koga bi, u tom slučaju, Barselona prodala.

Anri je ove sezone dugo bio povređen. Sada se oporavio, ali još nema dovoljno snage, pa će morati da propusti obe predstojeće kvalifikacione utakmice Francuske za Evropsko prvenstvo 2008 - u subotu protiv Ukrajine i u sredu protiv Gruzije.

Tijeri Anri je, takođe, rekao da je "frustriran" ovogodišnjim slabim finišom Arsenala u Premijer ligi, pošto je londonski klub opet osvojio samo 4. mesto - iza Mančester junajteda, Čelsija i Liverpula.

"Baš mi je teško što smo se opet plasirali iza tri najbolja kluba Premijer lige... Već mi je dosadilo da stalno budemo četvrti", izjavio je Anri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve