Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.05.2007.

09:24

Promene golmana, i Ivić u Humskoj?

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Vladimir Ivić, nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac, mogao bi ponovo da obuče crno-beli dres. 'Crno-beli' će u prelaznom roku dobiti i tri nova golmana, a 'viđeni u Humskoj' su Božović i Radosavljević. Sportska štampa navodi da se Ivić pojavio na stadionu u Humskoj u utorak, i sreo sa Ivanom Tomićem i Gordanom Petrićem, a fudbaler atinskog AEKa rekao je da je poseta bila "pre svega prijateljske prirode" ali i da se razgovaralo o mogućoj saradnji.

"Bio sam u Partizanu, Humska je moja druga kuća. Povela se priča vezana za moj mogući povratak. Imam ugovor sa AEKom još šest meseci, prelazni rok tek počinje. Kada vidimo kakve su ambicije oba kluba i moje lične, videćemo..." rekao je Ivić.

Vladimir Ivić je iz Partizana otišao u Borusiju iz Menhengladbaha, a u Atini je od januara 2005. godine.

U ovom prelaznom roku Partizan će, najverovatnije, promeniti sve golmane. Ivici Kralju i Nemanji Jovšiću ističu ugovori sa 'crno-belima', a Kipranin Asprogenis mogao bi da ode u slučaju da stigne dobra ponuda.

Prvi 'pik' je Darko Božović koji je prethodne sezone u dresu Bežanije branio vrlo dobro.

Božović će u sredu razgovarati sa predstavnicima kluba iz Humske, a ako dođe do dogovora on će od jeseni biti prvi kandidat za mesto na golu.

Sa golmanom Čukaričkog, Aleksandrom Radosavljevićem, sve je dogovoreno, pa će u subotu biti potpisan predugovor. Čukarički sledećeg vikenda završava takmičenje u Prvoj ligi Telekom Srbije.

Trener Miroslav Đukić izjavio je da njegovom timu nedostaje nekoliko iskusnih i dobrih igrača, po jedan u svakoj liniji tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve