Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2007.

18:08

Perin menja Ulijea?

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Trener francuskog prvoligaša Sošoa Alan Perin potvrdio je danas da ga je telefonom zvao predsednik Liona žan-Mišel Olas i da su razgovarali o eventualnoj saradnji u budućnosti pošto je dosadašnji trener Liona žerar Ulije podneo ostavku. Perin je izjavio francuskom sportskom dnevniku "L'Ekip" da ga je Olas zvao u petak i raspitivao se o budućim namerama.

"Tom prilikom objasnio mi je svoje viđenje Liona u budućnosti i raspitivao se šta mislim o svemu. Konkretnih razgovora o eventualnoj saradnji nije bilo, ali smatram da je za svakog trenera veliki izazov raditi u tom klubu", rekao je Perin koji je nedavno doneo Sošou prvi Kup Francuske od 1937. godine.

Trener Sošoa, koji je u prošlosti predvodio Olimpik iz Marseja, Troa i engleski Portsmut, dodao je da je upućen u zbivanja u Lionu i da pretpostavlja da u tom klubu razmišljaju samo o dvojici trenera.Taj drugi je, kako je danas objavila italijanska SKAJ televizija, Didije Dešam koji je podneo ostavku u Juventusu.

Dešam je prošle godine došao u Juventus koji je zbog poznatog skandala prebačen u Seriju B.

Uspeo je u najkraćem roku da torinskom klubu povrati prvoligaški status a onda, danas, neočekivano podneo ostavku.

Pre dolaska u Juventus Dešam je bio na čelu Monaka sa kojim je 2004. godine dospeo do finala Lige šampiona. U finalu Monako je poražen od Porta sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve