Nova vest
Fudbal

Petak, 06.04.2007.

18:28

Stigla potvrda za Kuzmanovića

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Fudbalska federacija Švajcarske dostavila je Međunarodnoj fudbalskog federaciji (FIFA) sertifikat u kome je potvrdila da Zdravko Kuzmanović nikada nije nastupao za seniorsku selekciju te zemlje, pa se očekuje da FIFA vrlo brzo izda zvaničnu dozvolu igraču Fiorentine da nastupi za reprezentaciju Srbije.

Talentovani igrač sredine terena je posle igranja za mlade selekcije Švajcarske izrazio želju da ubuduće nastupa za nacionalni tim Srbije. Kuzmanović je bio kapiten mlade i omladinske reprezentacije Švajcarske.

Srpski selektor Havijer Klemente je 20-godišnjeg fudbalera uvrstio u ekupu za utakmicu sa Kazahstanom, ali on nije mogao da igra u Almatiju pošto u FIFA nije na vreme stigao sertifikat iz Švajcarske.

Zdravko Kuzmanović je od 2001. do 2003. godine bio član mlađih selekcija Jang Bojsa, potom je četiri godine proveo u Baselu, a u Fiorentinu je prešao za 3 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve