Nova vest
Fudbal

Subota, 17.03.2007.

20:50

Đurovski: "Prevario sam Dostanića"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Posle trijumfa Crvene zvezde na Karaburmi protiv OFK Beograda (1:0) u taboru pobednika je vladalo veliko zadovoljstvo pošto je bilo očito da su prvotimci, stručni štab, i rukovodstvo kluba uoči subotnjeg meča bili pod ogromnim pritiskom, što se odrazilo na igru tima. "Dokazali smo da smo prava ekipa i u teškim trenucima. Nadam se da će posle ove pobede sve biti kao i u jesenjem delu prvenstva", izjavio je centarfor Crvene zvezde Milan Purović.

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski, koji je prošle nedelje zamenio na klupi Duška Bajevića, bio je takođe veoma zadovoljan igrom i pobedom svoje ekipe.

"Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, agresivno i sa željom da pokažemo šta umemo. Bila je to igra kakva se očekuje od Crvene zvezde do kraja prvenstva", istakao je Đurovski.

On je priznao da je u petak namerno davao netačne izjave, kako bi "zaveo" svog kolegu na klupi OFK Beograda Ratka Dostanića.

"Namerno sam rekao da ništa nećemo menjati u formaciji, mada sam se već još pre nekoliko dana odlučio da igramo sa petoricom fudbalera u zadnjoj liniji", naveo je trener Crvene zvezde.

Dostanić je bio veoma razočaran zbog poraza, pre svega odnosom svojih fudbalera prema igri, ali i nepoštovanjem dogovora u svlačionici.

"Ušli smo u meč sa grčem. Ništa nismo ostvarili na terenu od onoga što smo se dogovorili u svlačionici. Igrali smo nedovoljno agresivno, prepustili sredinu terena protivniku i rezultat takve igre bio je poraz", rekao je Dostanić.

On je poručio svojim fudbalerima da će u narednom periodu neko od njih sigurno zbog nezalaganja i slabe forme izgubiti mesto u prvoj postavi.

"Neću više tolerisati komotnu i neodgovornu igru", zaključio je Dostanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve