Nova vest
Fudbal

Subota, 17.03.2007.

20:35

Đukić: "Još jedna teška utakmica"

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Fudbaleri Partizana u utakmici 21. kola Meridijan Superlige u nedelju dočekuju Hajduk iz Kule. 'Crno-beli' će u utakmici sa Kuljanima imati jasan cilj, da pobedom nastave niz utakmica bez izgubljenog boda i 'zadrže korak' u trci sa večitim rivalom.

"Kao i uvek očekuje nas teška i neizvesna utakmica protiv ekipe koja je dosta neugodna, posebno za nas, a pogotovo što igraju odlično na gostovanjima. Kuljani su odlično organizovan tim, koji izlazi u brze kontranapade, čak možda to rade i najbrže u našoj ligi, što im je glavna karakteristika," rekao je Miroslav Đukić, trener Partizana, "Sa druge strane, mi verujemo u sebe, nalazimo se u dobroj formi, imamo dosta samopouzdanja i sve ćemo učiniti sa naše strane da osvojimo nova tri boda pred dvonedeljnu pauzu u prvenstvu."

Đorđe Lazić je rekao šta je, prema njegovom mišljenju, najvažniji deo posla.

"Nadam se da ćemo uspeti da nastavimo pobednički niz, iako ćemo imati neugodnog protivnika. Voleo bih da na vreme 'otvorimo' Kuljane, što bi nam dosta olakšalo posao u kasnijem toku meča. Očekujem da ćemo uspeti da na kraju pobedimo i osvojimo nova tri boda," rekao je Lazić.

Partizan i Hajduk do sada su se sastali 28 puta, Partizan je dobio 22 utakmice, šest puta pobednika nije bilo.

Meč u Humskoj počinje u 14 časova, a ulaz je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve