Nova vest
Fudbal

Petak, 16.03.2007.

01:21

Popović: "Nećemo prodati Jovetića"

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Nenad Popović izjavio je za 'Večernje novosti' od petka da Stevan Jovetić, kao "ni bilo koji drugi igrač koji je potreban Partizanu" neće otići iz kluba tokom leta. Iako je odlazak Jovetića u Keln bio 'viđen' Popović tvrdi da od takvog transfera nema ništa.

"Jovetić je naše zlato i sigurno neće biti prodat. Štaviše, nijedan igrač za kojeg trener Đukić bude rekao da mu treba za sledeću sezonu, neće otići iz kluba," rekao je Popović, "Rasprodaje igrača neće biti, a budžet koji smo planirali sigurno ćemo obezbediti i bez toga."

Pored toga što se očekivalo da će Jovetić uskoro u Keln i odlazak Marka Lomića u Groningen predstavljen je kao gotova stvar, a Partizan je odbio i sve ponude za Nebojšu Marinkovića.

"Za sledeću sezonu imamo šampionske ambicije i moraćemo da obezbedimo treneru Đukiću što jači tim. Naše najbolje igrače nećemo prodati ni po koju cenu, jer želimo da napravimo moćan Partizan," kaže predsednik 'crno-belih'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve