Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.03.2007.

20:45

Dešanu 100 miliona za pojačanja

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

Najtrofejniji italijanski klub Juventus obezbediće šefu stručnog štaba Didijeu Dešanu sto miliona evra za pojačanja, jer je cilj da se naredne godine juriša na titulu prvaka Italije.

Zbog umešanosti u aferu nameštanja rezultata, Juventus je prošlog leta prebačen u Seriju B, a oduzeta mu je titula prvaka koju je lane osvojio. Iako je sezonu počeo sa minus devet bodova, klub iz Torina nalazi se na prvom mestu u drugoj ligi i niko ne sumnja da će na toj poziciji ostati do poslednjeg kola.

Dešan je dobio uveravanja da će imati priliku da tim vodi i u Seriji A, upkos tvrdnjama italijanske štampe da će klub na leto preuzeti Marčelo Lipi, koji je lane sa "azurima" osvojio titulu prvaka sveta. Francuskom stručnjaku obećano je i da će moći da dovede zvučna imena kao što su Stiven Džerard i Samjuel Eto, ukoliko oni budu na prodaju.

"Prioritet nam je da se odmah vratimo u vrh italijanskog fudbala i da se na jesen 2008. vratimo u Ligu šampiona, kako bismo mogli da obnovimo sponzorske ugovore. Zbog toga već sada radimo sve da bismo na početku prelaznog roka mogli da reagujemo i dovedemo fudbalere koji će nam to garantovati", navodeno je u saopštenju Upravnog odbora Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve