Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.03.2007.

18:41

Mesi:"Barsa je moj roditelj"

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Napadač i zvezda Barselone Lajonel Mesi izjavio je u utorak da mu se dopada fudbal u Italiji. “Sviđa mi se stil italijanskih timova. Kaka je igrač koga je sjajno gledati. Engleski fudbal se zasniva na fizičkoj spremnosti, italijanski na taktici, na neki način kao i španski. I to mi se dopada“.

Ugovor aktuelnog šampiona Evrope sa Mesijem ističe 2014.godine. Glasine o budućnosti jednog od najtalentovanijih mladih golgetera današnjice prate Mesija već duže vreme, iako je on jako zadovoljan u katolonskom klubu.

Ipak, mladi Argentinac odbacio je svaku mogućnost prelaska u Italiju, rekavši da je veoma vezan za Barselonu, koja je prepoznala njegov talenat i dovela ga u Evropu.

„Barselona mi je pružila poverenje kada sam imao 13 i brinula se o meni od tada. Dala je meni i mojoj porodici sve što smo želeli. Prija mi kada čujem da je neki drugi veliki klub zainteresovan za mene, ali ja ne nameravam da napustim svoj klub. Ona je roditelj za mene“, objasnio je Mesi španskim medijima.

U 26. kolu Primere predhodnog vikenda Mesi je postigao het-trik (Barselona:Real - 3:3).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve