Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.02.2007.

21:47

Remi Verdera, poraz Šalkea

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

U poslednje dve utakmice 23. kola nemačke Bundeslige Šalke je poražen na svom terenu od Leverkuzena 1:0, a Menhengladbah i Verder su odigrali nerešeno 2:2.

Šalke je propustio priliku da pobegne drugoplasiranom Štutgartu sedam bodova. Ekipa Mirka Slonke nije uspela da realizuje brojne prilike koje je imala, pa je kažnjena i to samo pet minuta pre kraja meča kada je strelac za goste iz Leverkzena bio Kisling. Do kraja je nervozni Linkoln uspeo da zaradi i crveni karton. Bajer je osmi na tabeli i ima 32 boda.

Mnogo zanimljivije bilo je na meču između Menhengladbaha i Verdera. Gosti iz Bremena koji se nalaze u jako lošoj formi poveli su u 10. minutu a strelac je bio Kamerunac Pjer Vom. Domaćin se vraća nakon samo sedam minuta kada se u listu strelaca upisuje Delura.

Taj rezultat ostao je na snazi sve do samog finiša meča, kada je viđena velika drama. Prvo je Vranješ u 84. minutu ponovo u vođstvo doveo goste iz Bremena, par minuta nakon tog Verder postiže i treći gol, ali je zbog ofsajda poništen. Na kraju, u poslednjim sekundama zaustavnog vremena, konačan, i najrealniji rezultat postavlja Nando Rafael koji je bio najsnalažljiviji u gužvi nakon prekida sa desne strane. Menhengladbah ostaje poslednji na tabeli, dok je Verder treći sa 43 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve